Πιστοποιητικά
 • Κίνα Xiangkang Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  Standard:ISO9001
  Number:PC213000
  Issue Date:2020-04-08
  Expiry Date:2023-04-07
 • Κίνα Xiangkang Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  Standard:EXPROOF
  Number:CNEx16.0551X
  Issue Date:2016-03-08
  Expiry Date:2021-03-07
 • Κίνα Xiangkang Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
  Standard:ATEX
  Number:ATEX n. 0P190808.XEQD78
  Issue Date:2019-08-08
  Expiry Date:2024-08-07
QC Προφίλ

Πέρασε την πιστοποίηση ISO9001, ATEX, CNEX, Xiangkang επίσης έχει πιστοποιηθεί ως «άριστες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην επαρχία Jiangsu», «επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας», «επιχείρηση επίδειξης του κτηρίου ικανότητας καινοτομίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην επαρχία Jiangsu», «τρίτο βραβείο του 6ου βραβείου επίτευξης τεχνολογίας παραγωγής ασφάλειας», «δεύτερο βραβείο του κινεζικού βραβείου επιστήμης βιομηχανίας μηχανημάτων» και «κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής ερευνητικό».

 

Ο σκοπός «του ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής»:

Προωθήστε την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών, και προωθήστε τις επιχειρήσεις για να γίνετε το κύριο σώμα της τεχνολογικής καινοτομίας.

 

Καθιερώστε ένα περιβάλλον επαλήθευσης εφαρμοσμένης μηχανικής για την ολοκλήρωση συστημάτων που απαιτείται για το μετασχηματισμό επιτεύγματος, και καθιερώστε την πρώτης τάξεως έρευνα, τη δοκιμή, την επιθεώρηση και τους πειραματικούς όρους δοκιμής.

 

Θα προωθήσουμε το μετασχηματισμό σημαντικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων με την υπόσχεση των προοπτικών αγοράς, και θα συνδέσουμε αποτελεσματικά την αλυσίδα καινοτομίας με τη βιομηχανική αλυσίδα. Για να παρέχει την προηγμένη και ώριμη τεχνολογία και τον εξοπλισμό για τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή.

 

Πρέπει να πραγματοποιήσουμε τις πολυ-τοποθετημένες στη σειρά, πολύμορφες και multi-field τεχνικές ανταλλαγές και τη συνεργασία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, να αποδώσουμε σημασία στο συνδυασμό βιομηχανίας, πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων, και να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με τα πανεπιστήμια και τα όργανα επιστημονικής έρευνας.

 

Για να εκπαιδεύσει την υψηλού επιπέδου εφαρμοσμένη μηχανική και το τεχνικό διευθυντικού προσωπικό προσωπικού και.

Xiangkang Electronic Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

Xiangkang Electronic Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1